„БСП за България“ регистрира листата си в Хасково за парламентарните избори

03.03.2021 г.

„Смяна на модела на управление в България и демонтиране на феодалния модел на управление на общините е основната цел на Коалиция "БСП за България" в предстоящите парламентарни избори“, заяви водачът на листата на БСП в Хасково за парламентарните избори на 4 април Велизар Енчев, предаде Дарик радио. Кандидатите бяха представени на пресконференция в БТА-Хасково от областния лидер на социалистите Емилия Масларова непосредствено след регистрацията на листата в РИК.

Вторият в листата, бившият кмет на Харманли Михаил Лисков, очерта като акцент в програмата на левицата децентрализацията на местната власт. В листата следват Виолета Желева от Димитровград и Смиляна Нитова-Кръстева от Хасково, депутати в 44-я парламент. Желева подчерта, че приоритет за нея остават социалните политики.

Борбата със социалното неравенство, реституция на труда, най-вече за хората от третата възраст, очертаха още като свои приоритети кандидатите на социалистите.

„Всички кандидати на коалицията са авторитети в своята област“, категорична бе Емилия Масларова.

 В състава следват: Десислава Костова, Никола Георгиев, Диляна Комитова, почетният гражданин на Хасково и легендарен борец Димо Костов, Атанас Атанасов, Емил Димитров, Богдан Кирилов, Божидар Драганов, Иван Педев, Иван Ганев, д-р Стефка Михайлова и Ленко Петканин.