Коалиция „БСП за България” представи листата си в Димитровград

Юни 23, 2021 ХАСКОВО Новини Избори 0 553

Водачът Владимир Маринов и силната листа на левицата в 29 МИР получиха подкрепа от Крум Зарков, член на Нациолания съвет на БСП

Коалиция „БСП за България”  представи листата си за народни представители  в 29 МИР-Хасково.   Зала „ Гросето” в Димитровград се оказа тясна да събере членове и симпатизанти на лявата идея в общинския център.

„Направихме много силна листа. Убеден съм , че коалиция „БСП за България” е на прага да спечели. Защото ние сме отбор от съмишленици, хора, които мислят в една посока.Събират ни общи ценности, програми, позиции и принципи. Работим за една кауза, която се нарича България”,заяви по време на срещата водачът на листата Владимир Маринов.

„На тези избори БСП не е сама, а е подкрепена от своите партньори. Извървяхме един път, който е изключително важен за нашите формации, за левицата, но той е най-важен за България.Няма брой километри и граници, които да спрат съмишленици”, се изказа в подкрепа на водача Владимир Маринов и листата  на коалиция „БСП за България” в 29 МИР Крум Зарков, член на Националния съвет на БСП и кандидат за народен представител от Русе.

Той каза, че Бойко Борисов и ПП ГЕРБ сдават властта, а причината за това е непрекъсната и системна работа на БСП през последните 4,5 години в парламента.

„Трябва да сложим край на този модел на управление, на това безхаберие, което ГЕРБ наложи във всякакви среди. В политическия живот на България предстои ключов момент. Страната  има нужда от социална система на управление и  единствената алтернатива е коалиция „БСП за България” , призова Крум Зарков.

Коалиция „БСП за България” има най-добрата листа, която съчетава в себе си мъдрост, екпретиза и младежки ентусиазъм.  Кандидатите за народни представители  тръгват на тези избори с общи усилия и умения, като залагат на  повече срещи лице в лице с хората от различни населени места в област Хасково, за да бъдат чути техните мнения, препоръки и проблеми.