Владимир Маринов и кандидатите за народни представители от „БСП за България” с 4 конкретни ангажимента за област Хасково

Юни 24, 2021 ХАСКОВО Новини Избори 0 651

24.06.2021 г.

Водачът на листата на „БСП за България” в Хасково Владимир Маринов  и кандидатите за народни представители от листата поеха  4 ясни и конкретни ангажимента към гражданите, които ще изпълнят по време на  мандата си в парламента.

Задачите бяха поставени от жителите на Свиленград по време на обиколка и представяне на кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” в общинския център.

В област Хасково 67 % от пътната инфраструктура е категоризирана като „лоша” или „много лоша”. За разлика от други общини общинската пътна мрежа е в много добро състоние, но пътищата от II и III клас са в окаян вид”, поставиха проблема хората.  Те поискаха  кандидатите за народни представители от листата на коалиция „БСП за България” за региона да се ангажират да внесат промени, които да гарантират  повече средства за държавната инфраструктура.

Акцент на срещата с местните жители беше и проблемът с питейната вода и наличието на манган в нея. Бедата засяга целия регион, но проблемът е много сериозен в общините Свиленград, Симеоновград и Хасково. Решението е програма за изграждане на обезманганителни станции.

Те поискаха от кандидатите за народни представители да застанат и зад програмата за саниране, но при ясно разписани критерии и включването на едно и двуфамилните къщи в нея.

Кандидатите за депутати увериха хората, че в тяхно лице ще имат съмишленици в парламента, ако подкрепят  листата на коалиция „БСП за България” на 11 юли с бюлетина номер 4.

Пред хората в Свиленград Владимир Маринов  уточни, че никога не е давал празни обещания и поема ангажименти само за неща, които е абсолютно сигурен, че може да изпълни.

„Ще работим в интерес на хората, на целия Хасковски избирателен район.Ние сме  екип, убедени сме, че само общата работа и единството ще ни доведат до крайния успех и до възможността коалиция „БСП за България”  да участва в управлението на страната”, призова водачът на листата Владимир Маринов.

По-рано през деня Владимир Маринов и третият в листата Георги Илиев, който е кандидат от Свиленград,  посетиха Историческия музей и библиотеката. Кандидатите за народни представители поеха задължението да работят за осигуряване на средства за изграждане на нова сграда, в която да се премести музеят.  На гости на библиотеката  в Свиленград, Владимир Маринов  подари последната книга на президента Георги Първанов/2002-2012/ „Пътуване към паметта” и разгледа фонда на библиотеката, който наброява над 70 хиляди издания.

Листата на коалиция „БСП за България” беше представена и в Димитровград. Водачът Владимир Маринов  и кандидатите  на левицата в 29 МИР получиха подкрепа от Крум Зарков, член на Нациолания съвет на БСП.

„На тези избори БСП не е сама, а е подкрепена от своите партньори. Извървяхме един път, който е изключително важен за нашите формации, за левицата, но той е най-важен за България. В политическия живот на страната ни предстои ключов момент. Трябва да сложим край на този модел на управление, на това безхаберие, което ГЕРБ наложи във всякакви среди.Страната  има нужда от социална система на управление и  единствената алтернатива е коалиция „БСП за България” , призова Крум Зарков.

Коалиция „БСП за България” има най-добрата листа, която съчетава в себе си мъдрост, екпретиза и младежки ентусиазъм.  Кандидатите за народни представители  тръгват на тези избори с общи усилия и умения, като залагат на  повече срещи лице в лице с хората от различни населени места в област Хасково, за да бъдат чути техните мнения, препоръки и проблеми.