Божидар Драганов, кандидат за кмет на Хасково: Създаване на нови работни места  и привличането на инвестиции ще е  сред основните  ми приоритети           

Осигуряването на привлекателна среда за инвестиции трябва да бъде сред основните приоритети на местната власт

Кандидатът за кмет на Хасково, издигнат от БСП - Божидар Драганов, участва в среща с кандидатите за кметове, организирана от КНСБ. Целта на срещата бе кандидатите да се запознаят с исканията на синдиката и да представят своите приоритети за развитието на общината.

По време на срещата Драганов заяви, че осигуряването на привлекателна среда за инвестиции трябва да бъде сред основните приоритети на местната власт.

“Над 9000 дка земеделски земи, собственост на общината, пустеят. Могат да бъдат дадени на земеделски производители от Хасково.Това е един сериозен резерв за създаване на работни места, който сега не се използва”, подчерта кандидатът за кмет на БСП.

Въпроси за развитието на общината, за повишаването на заетостта и доходите на населението постави председателят на местната организация Василка Иванова.

Създаване на нови работни места с добро заплащане и привличането на инвестиции е сред основните приоритети на кандидата на левицата. Той подкрепи и предложението на синдиката техни експерти да бъдат ползвани в работата на комисиите в Общински съвет.