С УСМИВКИ И КАРАОКЕ БСП ПРЕДСТАВИ ОТБОРА СИ В ДИМИТРОВГРАД

Окт 02, 2015 ХАСКОВО Новини Избори 0 1467

В http://www.bspdgr.com/

С усмивки и много настроение социалисти зарадваха димитровградчани на централната алея „България“ в Димитровград снощи. За тях бе организирано парти караоке, в което десетки се престрашиха на участват и получиха награди. Събитието бе поредно в предизборната кампания на БСП, на което бе представен отборът на червените в Димитровград за местните избори – кандидатът за кмет на БСП Тодор Тодоров, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства. Гост бе членът на Националния съвет на БСП Милко Багдасаров. Проявата започна с общо изпълнение на незабравимата песен „Една българска роза“. Продължи с български естрадни, народни и чуждестранни изпълнения, приключи с „Моя страна, моя България“. Партито съвпадна със Световния ден на музиката, Международния ден на възрастните хора, в навечерието на Международния ден на усмивката. 

"Излизаме пред вас с открити лица, за да кажем: Искаме вашата подкрепа, за да бъдем силни да решаваме проблемите. На 25 октомври трябва да направим избор, който да бъде информиран. Искам всеки един димитровградчанин да бъде активен, да отиде до урната в изборния ден и да пусне своя глас. Да избере когото реши. Ако ние сме му харесали и сме удовлетворили неговите представи за бъдещи управленци, нека бъде за нас, с № 21, в бюлетините за кмет, съветници и кметове на населени места", заяви Тодор Тодоров.

"Отборът на социалистите може да даде желание за градивност в нашия град, обединени от идеите за солидарност и справедливост", коментира вторият в листата Димитър Петров.

"Тодор Тодоров е мой колега, който много уважавам и за който имам прекрасни впечатления. Сигурен съм, на 25 октомври той ще покаже на всички димитровградчани, че ние, хората от образованието, можем да правим политика по-добре от всички останали", убеден е Милко Багдасаров.

Кандидатът за кмет за пореден път подчерта, че БСП ще води градивна и позитивна кампания, с усмивка. Ангажира се също така, ако бъде избран, да направи всичко по силите си, за да постигне така необходимото помирение в община Димитровград. "Молим ви, не си продавайте гласа!", призова Тодор Тодоров. "Този, който го прави, на практика, продава бъдещето на децата си", каза още той.