Корнелия Нинова в Хасково: Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте! Заедно можем да донесем промяната към по-добрo

Апр 01, 2021 ХАСКОВО Новини Избори 0 1333

01.04.2021 г.

Председателят на БСП се срещна с граждани, симпатизанти и кандидатите от листата в 29-и МИР, област Хасково.

В предпоследния ден от предизборната кампания г-жа Нинова посети Хасково, като част от обиколката си в страната. Тя се срещна с местната общност, за да се запознае с проблемите в областта. Лидерът на партията бе посрещната от множество симпатизанти, кандидатите за народни представители от БСП за България в 29-и МИР и председателя на общинската партия в Хасково Камен Тодоров. 

Първата среща на г-жа Нинова в Хасково бе с майките от Движение „Българско семейство“.

„Трогнати и благодарни сме за човешкото отношение и специалното внимание, което бе засвидетелствано на проблемите, касаещи българското семейство. С г-жа Нинова обсъдихме всички възможности за съвместна и експертна работа. Имаме готовност в задълбочен, професионален аспект, заедно с експертите от структурите на БСП, да очертаем стратегия за ограничаване на демографската криза, защита на правата на майките и социално слабите!“ – споделиха от движението, минути след срещата.

Обиколката в града продължи с посещение на местния пазар, където  г-жа Нинова бе посрещната радушно и получи китка здравец с пожелание за успех на изборите. Проблемите в културата в града бяха обсъдени на следващата среща на Председателя на БСП в хасковския драматичен театър „Иван Димов“.

Преди да отпътува към следващото населено място, Корнелия Нинова пожела успех на кандидатите и се обърна към гражданите: “Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте! Заедно, всеки с гласа си, можем да донесем промяната към по-добрo. Ние предлагаме модерна и конкретна програма за управление с грижа за хората. Не се страхувайте, излезте и гласувайте, ако искате да имаме достъп до здравеопазване, добри доходи, децата ни да бъдат образовани, да живеем спокойно, със сигурност в домовете и на улицата! Кураж и на добър час!“