Корнелия Нинова: Трябва да управляват хора без зависимости от икономически кръгове и от чужди интереси

Юли 08, 2021 ХАСКОВО Новини Избори 0 1229

Няма друга партия, която може да събере на едно място толкова хора, толкова енергия, усмивки и сили, обединени в едно – в общата ни цел за промяна, която започнахме заедно преди 4 години и днес сме тук да заявим своята решимост да я доведем до край.

Тук сме да подкрепим нашите кандидати от листата, които са един букет от опит, мъдрост, младост и енергия, професионализъм и почтеност.

С тях в следващия парламент ще доведем промяната до край.

Искам само да ви напомня, че когато тя започна преди 4 години, едно от нейните начала беше „Хасково гейт“. Хасково беше превзет град, беше поробен от свои.

 Промяната започна, но тя не е приключила. Нека заедно на 11-ти с №4 в бюлетината, с подкрепата на нашия отбор да довършим тази промяна и в Хасково, в областта, и в цяла България.

 Ще направим промяната, защото знаем и можем. Защото сме готови с ясен и конкретен план – ден по ден и стъпка по стъпка. В това нямаме никакво съмнение, особено с тази огромна подкрепа, която виждаме тук.

 Но голямата промяна в политиката и за България е в промяната на морала, в почтеността. Трябва да управляват хора без зависимости, нито от икономически кръгове, нито от чужди за България интереси.

Ние сме такива – хора, които служим на българския национален интерес, които както досега, така и занапред ще отдадем силите си за сигурност в промяната с грижа за всеки един от вас.

№4 на 11-ти – гаранция за победа и промяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко едно българско семейство.

Победа! На добър час и кураж и сили! Чака ни много работа. Ще променим България заедно!