С мощна подкрепа и силно „Победа” коалиция „БСП за България” закри кампанията си в Хасково

Юли 08, 2021 ХАСКОВО Новини Избори 0 737

С голям концерт коалицията тръгва към спечелване на изборите в областния град

С мощна подкрепа и призиви за промяна кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” в Хасково закриха кампанията си. Събитието събра над хиляда души на спортна площадка  „Спартак” в областния град.

На сцената излязоха всички кандидати за народни представители от 29 МИР,  начело с водача на листата Владимир Маринов. Листата на червените получи подкрепа не само от жителите на област Хасково, но и от ръководствата на БСП и ПП АБВ – Корнелия Нинова и Румен Петков.

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави публиката, като определи листата като букет от опит, мъдрост, младост и енергия, професионализъм и почтеност.

 „Няма друга партия, която може да събере на едно място толкова хора, енергия и усмивки, обединени в едно – общата ни цел за промяна. Ние в „БСП за България” знаем и можем, готови сме с ясен и конкретен план, ден по ден и стъпка по стъпка, особено с тази подкрепа, която виждаме тук. Промяната е да ни управляват хора, които не са зависими от никакви обвързаности. Ние сме такива – хора, които служим на българския национален интерес. Номер 4 е гаранция за победа и промяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко едно семейство”, заяви Корнелия Нинова.

Пред хората тя припомни, че промяната в България започна преди 4 години, а едно от началата й беше „Хасково гейт“. „Хасково беше превзет град  и поробен от свои. С номер 4 на 11 юли ще довършим тази промяна в цяла България”, призова Нинова.

На сцената беше и председателят на АБВ Румен Петков, който определи изборите на 11 юли като исторически.

От този избор зависи нашето бъдеще, зависи бъдещето на тези прекрасни деца, на нашите родители, на нашата България. Затова ние сме тук със своето достойнство. Защото на 11 юли имаме няколко  възможни избора. Можем да изберем лъжата, която ни залива от няколко дни чрез купуването на гласове, през измамите за реформи и стабилизиране. Можем да изберем грабежа, който прави народа ни беден и нещастен.  На 11 юли, гласувайки с бюлетина номер 4 ние ще изберем собственото си достойнство.Защото коалиция „БСП за България” гарантира гражданския контрол, достойнството и парламентаризма. Това може да ни изправи на крака като народ и държава”, завърши думите си председателят на ПП АБВ.

С аплодисменти и силен възглас „Победа” на сцената беше посрещнат водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Хасково Владимир Маринов.

„ Трудно е да се говори пред малко хора, но пред препълнена зала е още по-трудно. Но с присъствието си тук и сега, можем да затвърдим енергията, която през цялата кампания ни водеше,  в името на България.  Ние сме листа от чисти хора, от хора, които имат своето минало, които не са се посрамили в това, което са правили, хора, които имат идеи и своята визия за бъдещето на България.

Искаме ли промяната, която очакваме всички ние да бъде превърнатаа в подмяна, която ни предлагат някои политическви сили? Ние искаме стабилност,  бъдеще за нашите деца и достойни старини за нашите родители. Убеден съм , че заедно с вас на 11 юли ще поставим нещата по местата , ще направи така, че „БСП за България” ще бъде политическият фактор , който не може да бъде заобиколен при бъдещото управление на държавата”, каза  водачът на листата, който благодари на лидерите на политическите формации в коалиция БСП за България за постигнатото обединение.

Владимир Маринов заяви, че коалиция „БСП за България” играе на изборите за „Победа” и призова присъстващите да изберат печелевишия ход с бюлетина номер 4.

Вечерта продължи с концерта на Мариана Попова и Орлин Горанов под бурните аплодисменти на няколко стотици зрители.