Владимир Маринов поздрави жителите на Хасково за празника на града

08.09.2021 г.

Народният представител от коалиция „БСП за България” от Хасковски избирателен район Владимир Маринов поздрави жителите на областния град по повод 8 септември - Деня на Хасково и църковен празник Рождество на Света Богородица, покровителка на града.

В поздравлението си  той казва, че Хасково е град с история, но и град на младите хора и  акцентира на надеждите, които хилядолетният град им възлага.
Ето пълния текст на поздрава на  Владимир Маринов към жителите на Хасково:

 Уважаеми жители на Хасково, 

Приемете моите най-искрени поздравления по повод празника на Вашия хилядолетен и вечно млад град – с неповторима атмосфера, в която се отразяват идеите, духа и мечтите на неговите жители.

Център с богато наследство, със  забележителни паметници на историята, днес Хасково е модерен европейски град с добре развита икономика, транспортна и туристическа инфраструктура. Рекордьор не само с монумента „Света Богородица с Младенеца“, но и с вярата и надеждата, че ще пребъде. 

Град с история, но и град на младите хора - бъдещето на нашата държава и Вашия град. Продължавайте да насърчавате младостта, сигурен съм в тях, че те ще направят така, че градът Ви да бъде още по-добър.

8 септември е повод да помним, че заедно можем да работим за просперитета на Хасково и да съграждаме неговото бъдеще!

Уверен  съм, че с общи усилия ще успеем, за да продължим да разкриваме потенциала на Вашия град, така че той да става все по-хубав, по-привлекателен и модерен! 

Бъдете сигурни, че в тази съвместна задача имате отговорен и стабилен партньор в мое лице.

Честит празник!

Владимир Маринов
Народен представител от коалиция „БСП за България”
Заместник-председател на ПП АБВ.