Владимир Маринов: БСП отдавна даде решение за евтин ток - втора АЕЦ

Окт 28, 2021 ХАСКОВО Новини Избори 0 1275

28.10.2021 г.

"Зеленият сертификат" раздели обществото ни и не беше правилен подход. Обществото трябваше да бъде подготвено, предвид това, че се знаеше какво ни очаква. Говореше се, че идва четвърта вълна, но дали властите не бяха готови да го направят, или просто изчакваха до последно "дано се размине", уви, не се размина." Това заяви водачът на хасковската листа на "БСП за България" Владимир Маринов в предаването "Денят On Air" по България On Air.

"Да, служебният свърши добри неща, но служебният кабинет ще продължава да търпи критики, докато хора като министър Кацаров продължават да бъдат начело. Искаме му оставката", категоричен бе той.

Според Маринов кризата с цената на тока е била изначално заложена и е било въпрос на време кога ще се случи. "Много ми е интересно къде са представителите на анти-Белене реториката. Защото те бяха много активни в едни времена назад, когато ние ясно и точно твърдяхме, че без втори АЕЦ няма как да се разминем и че това всъщност е евтиният ток", коментира Владимир Маринов.