Кандидатите за народни представители от „БСП за България” се срещнаха със социалисти, привърженици и граждани в Хасково

02.11.2021 г.

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” се срещнаха с хората на Хасково. Своите идеи и политики за по-добър живот споделиха водачът на листата Владимир Маринов и Виктор Годжов.

„Факт е, че политиката на БСП доказа своята правота с времето. Вървим абсолютно последователно по нашите цели, защото те са целите и на България. Ние бяхме най-диалогични, бяхме гласа на разума,  особено в 45-тия и 46-тия парламент.  Следващото Народно събрание трябва да състави кабинет, който да изведе страната от кризата. Такъв без коалиция „БСП за България” не може да се случи, защото имаме разумните решения“, обясни   Владимир Маринов, водач на листата на Коалиция „БСП за България” за Хасковски избирателен район.

Хората споделяха притесненията си заради ниските доходи и все по-увеличаващите са разходи в ежедневието.

„БСП залага в цялата си програма на системно увеличение на доходите на хората, тъй като България е страната, в която най-голям брой от населението е подложено на риск от бедност. Увеличаването на доходите на всички български граждани ще се случи още в първите седмици и месеци на управлението, защото в програмата ни за първите 100 дни са предвидени поредица от мерки, които имат и силен социален и икономически ефект“, обясниха от Коалиция „БСП за България”.

Да се намали ДДС от 20% на 9% на енергоносителите и  на основните храни, да се разшири броят на енергийно слабите семейства и размерът на помощите, които да им се дадат, а именно те да получат  по 200 киловатчаса безплатно от държавата, са само част от мерките, които от Коалиция „БСП за България” обещават за  стабилност на България, сигурност на семействата и предвидимост на бизнеса.

Денят за листата на Коалиция "БСП за България" започна  от село  Спахиево. На срещата избирателите споделиха празника, но и тревогите от проблемите в областта. Липсата на транспорт, аптека, магазин за хранителни стоки и банкомат в населеното място бяха само част от трудностите, пред които са изправени жителите на Спахиево.

От Коалиция „БСП за България” , 29 МИР , Хасково призоват избирателите да заложат на разумните решения, на стабилността и диалога. „Искаме да стигнем до всички хора в 29-и МИР, да водим разговори и дискусии и да се вслушаме в техните гласове, за да постигнем реални резултати в решаването на техните нужди.Нашата мисия е да откриваме разумни решения ЗА добър живот. Важно е хората да излязат да гласуват, а кандидатите за народни предствители да получат шанса  да изпълнят предизборните си обещания”, приканват  от Коалиция „БСП за България”.

„БСП за България”е с № 33 в интегралната бюлетина!