Листата на БСП в Хасково е съчетание на опит и младост

28.02.2023 г.

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си в Хасково за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2-ри април. Водач за региона е Атанас Зафиров, който е заместник-председател по коалиционната политика на БСП, а също така и водач на листата във Враца.

„За мен е особена чест и удовлетворение да бъда водач на тази листа“, заяви Зафиров непосредствено след регистрацията в РИК. „Бих я нарекъл “листата на победителите“, защото в нея има съчетание на опит, младост, интелект, красота - всичко, което може да се сетите. Това наистина е една добре балансирана и успешна листа, с представители от всички общини“, каза още той.

По думите му левицата ще се бори за победа на предстоящия вот и изрази увереност, че изборите ще бъдат по-успешни в региона, в сравнение с предишните.

„Вярвам, че този път сблъсъкът ще бъде на идеи, на политики. Призовавам хората да гласуват за програми с разум“, заяви Зафиров и обърна внимание, че БСП ще наблегне на социалната тема, темата за неравенствата и бедността. Допълни, че предлагат конкретни решения и ще ги отстояват.

Листата на „БСП за България“ в Хасково е пълна и се състои от 16 кандидати за депутати:

1. Атанас Зафиров Зафиров

2. Смиляна Николова Нитова-Кръстева

3. Васил Иванов Точков

4. Виктория Мирославова Чанева

5. Георги Апостолов Бекяров

6. Кера Иванова Спирова

7. Стилияна Неделчева Ангелова

8. Иванка Матева Пашова

9. Емилиан Емилов Ангелов

10. Иван Петков Педев

11. Господин Димитров Мирчев

12. Марияна Красимирова Романова

13. Желязка Станкова Янакиева

14. Иван Кръстев Тянков

15. Ивайло Кръстев Кръстев

16. Евгений Николаевич Белий