БСП регистрира най-младата листа за общински съветници в Хасково

25.09.2023 г.

БСП Хасково регистрира своята пълна листа с кандидати за общински съветници и кандидати за кметове по селата. 

Изразихме категорична подкрепа, дадена и от Националния, и от Общинския съвет на БСП за издигнатия от Инициативен комитет за кмет на Хасково Николай Ставрев. 

Изключително млада листа, в която има представители на всички възрастови и професионални групи от хора.

Разполагаме със силен юридически отбор, който притежава експертиза в сферата на образованието, европейската политика, административното право и земеделието. Имаме качествени експерти в областта на финансите и социалната политика. Хора, със силна експертиза в транспортния сектор, спорта и младежките политики. Земеделски производители, хора на наемния труд и представители на местния малък и среден бизнес.

Ще ви запознаем с идеите, които сме развили като програма в хода на кампанията. 

За последните години се оформихме като единствената категорична и последователна опозиция на ГЕРБ. Можем да се похвалим с успешно завършени битки по отношение на незаконосъобразната ТБО, поетапната битка срещу цената и качеството на водата със сигнали и до прокуратурата, коригирането на цените за горива, които общината искаше, множеството предложения в социалната сфера, сред които помощи за младите семейства, както и насочени мерки към малките местни търговци. Също така и спиране на проекти на властимащите, с които целта бе не да живеят по-достойно хасковлии, а само малка част от икономическите партньори на управляващите.

Благодаря на отбора, който сме изградили и влиза в тази не лека битка за нов модел на управление в общината. Заедно сме и съм радостен колко енергия и желание за по-добър утрешен ден има в отбора ни.