Детски смях и усмивки на най-новата детска площадка в Харманли

Младежите от БСП Харманли вече могат да се похвалят с реализирането на поредната си инициатива

Младежите от БСП Харманли вече могат да се похвалят с реализирането на поредната си инициатива. На Еньовден, нова детска площадка в квартал „Тракия” бе тържествено открита и вече радва деца и родители.
На тържествена церемония детския кът бе официално открит в присъствието на кмета на Община Харманли Михаил Лисков, заместник кмета Минка Стоянова, членовете на клуб „Устрем”, граждани, родители и деца.
Най – развълнувани и удовлетворени от поредното си сбъднато начинание естествено бяха организаторите на събитието – харманлийските младежи социалисти. „Особено сме щастливи, че заедно успяваме да зарадваме децата на град Харманли. Децата са нашето бъдеще и ние сме длъжни да им осигурим благоприятна среда за игри и веселие. Техният смях и усмивки са нашия най-голям подарък от една страна, а от друга те са стимул да продължаваме да полагаме усилия и работим за тяхното благоденствие” – споделиха организаторите на събитието пред присъстващите и не забравиха да благодарят още веднъж на всички дарители, които помогнаха за реализирането на идеята.
Новата придобивка за града, бе осветена от отец Георги и отец Живко, които от своя страна пожелаха здраве и късмет на своите съграждани.
Песни, танци, балони, лакомства и много настроение превърнаха събитието в празник за най-малките … които бяха нетърпеливи да изпробват новите люлки и пързалки.
Жителите на квартала от своя страна благодариха на клуб „Устрем” и Община Харманли за положените усилия, да превърнат това пусто място в площадка за игри и забава за малчуганите.