Младежкото обединение в БСП взе участие в “Яйцето 2: Промяната”

От политическите сили, единствено Младежкото обединение в БСП участва активно в събитието

На 21 и 22 ноември 2015 година в Технически университет – София се проведе форум “Яйцето 2: Промяната”, организиран от Асоциацията на обединените европейски студенти – София за втора поредна година. Националният младежки форум, Националното представителство на студентските съвети и други младежки организации бяха сред участниците в събитието. Във форума се включиха членове на ръководството на Младежкото обединение в БСП, както и членове на МО в БСП – София.

Сред основните теми на форума бяха: Работа в екип, лидерство, справяне с конфликтни ситуации, младежки политики. Форумът предостави възможност и за спортна изява в турнир по волейбол и футбол. Отборът на Младежкото обединение в БСП взе второто място в турнира по футбол. Сред другите отбори бяха различни студентски организации, но от политическите сили, единствено Младежкото обединение в БСП участва активно в събитието.

“Много се радваме, че получихме покана за втора поредна година и се надяваме подобен род събития да се превърнат в традиция, защото те дават възможност да срещаме нови хора, да обменяме опит и идеи на полето на младежките дейности!”, коментира Елеонора Петрова – член на ръководството на Младежкото обединение в БСП.