Виолета Желева ще пита министъра на вътрешните работи за постоянното полицейско присъствие в населени места като Меричлери

29.06.2017 г.

Народния представител от „БСП за България” Виолета Желева се срещна с кмета на Меричлери г-н Колев и граждани. Тя пое ангажимент да постави питане към министъра на вътрешните работи по отношение на постоянното полицейско присъствие в населени места като Меричлери.

Като първостепенен проблем за гражданите бе определен проблемът, касаещ качеството на питейната вода. Данните, получени от В и К – Димитровград показват, че не съдържа уран, но хората имат притеснения за нейното качество. Отново на преден план бе изведен и проблемът с битовата престъпност. Виолета Желева пое ангажимент да постави питане към министъра на вътрешните работи по отношение на постоянното полицейско присъствие в населени места като Меричлери.

Тема в разговорите бе и обновлението на паметника на загиналите в Септемврийското въстание и Отечествената война жители на Меричлери. „Има възможност този паметник да се включи в кампанията на младежите в БСП - „Светите места на България”, целяща възстановяване на всички войнишки паметници”, посочи Желева и пое ангажимент да съдейства за обновяването на паметника.