Цветелина Пенкова: Ще се борим за по-добри условия на образование

Май 18, 2019 ХАСКОВО Новини Избори 0 2624

18.05.2019 г.

“В България има постоянен недостиг и глад за специализирани кадри и за добри работници”. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на "БСП за България" Цветелина Пенкова на среща с граждани в Хасково. По думите й дори и тези, които имат желание да останат и да се реализират тук, нямат тази възможност защото образователната ни система не отговаря на нуждите на икономиката. “Ние заедно ще се борим за по-добри условия на образование, да заздравим връзката между бизнеса и образователните институции и да създадем благоприятна среда за тези, които искат да се реализират не просто в България, а в родните си места - при техните семейства”, каза още тя.

Емил Георгиев: С Елена Йончева начело, без съмнение, ще спечелим

„С Елена Йончева начело, без съмнение, на 26-ти май, с номер18, ще спечелим евроизборите”, заяви кандидатът за евродепутат Емил Георгиев. По думите му, след загубата,  Борисов няма да има друг избор освен да подаде оставка. Според него само така ще се освободим от шайката, която ограбва и съсипва държавата ни.  

По-рано през деня Цветелина Пенкова и Емил Георгиев, заедно с лидера на БСП Корнелия Нинова, водача на листата Елена Йончева, народните представители от региона Виолета Желева и Никола Динков и зам.-председателя на ПГ на БСП за България и член на ИБ на БСП Крум Зарков,  посетиха Областния предизборен щаб в града и се срещнаха с граждани на главната улица.