Коста Стоев : Ще направим Хасково по-добър град за живеене

04.10.2019

На финала на натоварения и изпълнен със срещи ден, кандидатът за кмет от коалиция “БСП за България” Коста Стоев сподели, че усеща подкрепа от страна на гражданите. Според него срещите в селата от общината и кварталите са барометър за изготвената от екипа специалисти и кандидатите за съветници управленска програма. Той посети  село Клокотница и се срещна с членовете на тракийското дружество „Георги Сапунаров”.

„Предайте посланията на вашите приятели и близки, за да направим Хасково по-добър град за живеене", призова Коста Стоев. Разчитаме на патриотичния и социалния вот в общината”, добави кандидатът за кмет на БСП, след като представи основните акценти в платформата на „БСП за България“ за управление на общината.

Стоев изрази подкрепата си за кандидата на с. Клокотница Станка Найденова.

„Селото тъне в разруха и мръсотия, паркът е превърнат в бунище. Няма контейнери за боклук, канализацията е затлачена, няма читалище, нито здравен пункт”, заяви Станка Найденова. Тя бе категорична,  че ще промени това. Коста Стоев и кандидатите за от коалиция “БСП за България” се срещнаха с граждани от кварталите „Възраждане” , „Съединение” и „Дружба”. По време на срещите те поеха ангажимент общината заедно с гражданите да намери най - доброто решение за военните имоти. Бе обсъдено и облагородяването на кварталите и чистотата.