Нинова в Харманли и Хасково: Само ние имаме план, осигуряващ стабилност и растеж

10.09.2020г.

“Заедно с вас, със стотици учени, експерти, хиляди хора в цялата страна още преди година и половина приехме „Визия за България”. Тя е основата за нов управленски план за България”, припомни Корнелия Нинова по време на обиколката си в Хасковска област.

Кандидатът за втори мандат председател на българските социалисти бе радушно приета от съпартийците ѝ в Харманли, където за срещата с нея пристигнаха и членове на партията от Свиленград, Ивайловград, Симеоновград, Тополовград и Любимец. 

Искрени аплодисменти получи изявлението ѝ, както и уточнението, че „Визия за България“ е отворен документ, който чертае политиката на БСП в бъдеще.  „В нея заложихме алтернативата на сегашния модел на управление в здравеопазване, икономика, образование и култура, екология, земеделие, транспорт и високи технологии“, подчерта Корнелия Нинова.

Под символичните звуци на знаковата песен „Моя страна, моя България“ посрещнаха председателя на партията в Хасково местни социалисти и специално пристигнали за визитата ѝ от Димитровград, Минерални бани и Стамболов. Силно аплодираха съпартийците на Корнелия Нинова думите й: „След Борисов, България ще има нужда от национален план за стабилност и растеж. Само ние имаме такъв цялостен план. Ще трябват много усилия за да го изпълним. Знам, че можем.“

Освен топлия прием и заявките за подкрепа, Корнелия Нинова получи и искрената благодарност на членовете на БСП в региона за постиженията й през четирите години начело на партията, за реформите, за твърдата опозиционна политика и за ясния й план за бъдещето.