Владимир Маринов и Виктор Годжов проведоха открита онлайн среща с хасковлии

08.11.2021 г.

Подобравяне на здравето на българите и справяне с COVID кризата, високите цени  на горивата, очакванията на младите хора и борбата с безработицата и обезлюдяването в страната и в частност района на Хасково  са акцентите, за които  каандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” ще работят в следващото Народно събрание.

За да спазят мерките  кандидатите за народни представители Владимир Маринов, водач на листата на коалиция „БСП за България”  за 29 МИР и  Виктор Годжов, кандидатът на второ място, проведоха среща с избирателите онлайн. Основни теми в разговора бяха развитието на района, образованието , младежките  политики и социалната сфера.

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България”  за 29 МИР посочи важните цели и политики, заложени в програмата на „БСП за БЪлгария”.

„Коалиция „БСП за България” е алтернатива на тежката политическа криза, на безпринципното  формиране на политически тези и партията, която работи в полза на хората.Народът  очаква стабилно правителство,което да даде  перспектива”, коментира водачът на листата Владимир Маринов. По думите му коалиция „БСП за България” се е държала най-диалогично по време на 45-ото и 46- ото НС и вижда в левицата надеждата да бъде ядрото, около което ще се сформира бъдещото правителство. 

„Много пъти сме ставали свидетели на много приказки преди избори,но след тях обсоятелствата се променят.  Ние мислим какво ще се случи в държавата и затова  решаваме какво правим сега”, коментира Виктор Годжов.

Коалиция „БСП за Българияя” е номер 33 в бюлетината.