Коалиция „БСП за България” представи програмата си в Димитровград

09.11.2021 г.

Дни преди парламентарните избори Коалиция „БСП за България”  представи програмата си за управление на страната  в Димитровград. В обиколката се включиха водачът на Хасковската листа Владимир Маринов и кандидатите за народни представитетели Виктор Годжов  и Владимир Бамбалов.

Основните приоритети, залегнали в плана, са здравеопазване, доходи, работни места, икономика, образование.

„Разработили сме пълна управленска програма за първите 100 дни.Трябва да сложим край на този модел на управление, на това безхаберие, което ГЕРБ наложи във всякакви среди. Страната  има нужда от социална система на управление и  единствената алтернатива е коалиция „БСП за България.Направихме много силна листа. Убеден съм , че коалиция „БСП за България” е на прага да спечели. Защото ние сме отбор от съмишленици, хора, които мислят в една посока.Събират ни общи ценности, програми, позиции и принципи. Работим за една кауза, която се нарича България”,заяви водачът на листата Владимир Маринов. 

В обиколката на Димитровград участваха Виктор Годжив и Владимир Бамбалов от листата на коалицията. 

„Приоритетно в регионален мащаб трябва да се работи по решаване на проблемите, свързани с водоснабдяването и качеството на питейната вода. Младите хира очакватб от нас да действаме решително, за  сигурно и спокойно бъдеще”, коментира Виктор Годжов.

„Коалиция „БСП за България” има най-добрата листа, която съчетава в себе си мъдрост, екпретиза и младежки ентусиазъм. Имаме самочувствието, че в 46-то НС оправдахме очакванията на хората, че ще изпълним нашите ангажименти и в следващия парламент”, призова Владимир Бамбалов.

Кандидатите за народни представители  тръгват на тези избори с общи усилия и умения, като залагат на  повече срещи лице в лице с хората от различни населени места в област Хасково, за да бъдат чути техните мнения, препоръки и проблеми.

Предизборната обиколка продължи по населените места в общината.