Камен Тодоров: БСП ще донесе промяната в Хасково – моделът „ГЕРБ” се провали

Доказахме, че можем да печелим битки – и за цената на водата, и за такса „Битови отпадъци”, заяви водачът на една от най-младите листи в страната

„БСП ще донесе промяната в Хасково – моделът ГЕРБ, станал известен като „Кумгейт” се провали. Ние доказахме, че можем да печелим битки, отстоявайки интересите на жителите на общината ни. Показахме, че сме единствената алтернатива на ГЕРБ, чието управление превърна Хасково в един от най-бедните райони у нас”.

Това заяви водачът на листата с кандидати за общински съветници на „БСП за България” по време на поредица от активни срещи с хората в Хасково и малките населени места.

„От срещите си с хората разбрахме категорично, че обещанията на ГЕРБ са останали обещания”, заяви пред медиите водачът на листата на социалистите и припомни, че за разлика от тях БСП е показала, че като орозиция не само може да води битки, но и да ги печели – както битката за цената на водата, така и за такса „Битови отпадъци”.

„БСП работим за социалната община в Хасково – затова и предложенията ни за делегирани бюджети в малките населени места срещнаха пълна подкрепа от хората в Криво поле, в Стойково, село Подкрепа, село Въгларово, Николово през последните два дни”, заяви социалистът.

БСП даде сериозна заявка за промяна на Хасково с кандидатите си за общински съветници, като издигна една от най-младите листи в страната.