Младежите на БСП-Харманли: Неков отново ще повдигне въпроса за сигурността

Фев 23, 2015 ХАСКОВО Новини БСП 0 2060

Младежки клуб ‘’Устрем’’ на БСП в град Харманли проведе дискусия по темите ‘’Ролята на Европейския парламент по време на бедствие’’, ‘’Кризата с бежанската вълна’’ и ‘’Национални кампании за предстоящите местни избори’’

Младежки клуб ‘’Устрем’’ на БСП в град Харманли проведе дискусия по темите ‘’Ролята на Европейския парламент по време на бедствие’’, ‘’Кризата с бежанската вълна’’ и ‘’Национални кампании за предстоящите местни избори’’. Участие в дискусията взеха Момчил Неков – депутат от групата на социалистите и демократите в Европейския парламент, Михаил Лисков - кмет на община Харманли, Десислава Йорданова и Елеонора Петрова, представители на националното ръководство на МО на БСП. Предният ден, по случай 12-ия си рожден ден,  младежки клуб ‘’Устрем’’ на БСП в град Харманли подари на съгражданите си нова маса за игра на тенис. 

След интересния дебат по поставените теми, Момчил Неков пое ангажимент да повдигне отново въпросите за сигурността на външните граници на ЕС и проблемите с бежанските лагери на вниманието на Европейския парламент.

По време на дискусията в града беше отчетено и доброто взаимодействие на младежите с кмета на общината г-н Лисков.