Младежи от БСП-Харманли и евродепутатът Момчил Неков проведоха дискусия за наводненията, бежанците и сигурността

Фев 20, 2015 Новини БСП 0 1828

В град Харманли се състоя дискусия по темите ‘’Ролята на Европейския парламент по време на бедствие, ‘’Кризата с бежанската вълна“ и ‘’Национални кампании за предстоящите местни избори’’

В град Харманли се състоя дискусия по темите ‘’Ролята на Европейския парламент по време на бедствие, ‘’Кризата с бежанската вълна“ и ‘’Национални кампании за предстоящите местни избори’’.  Участие в дискусията взеха Михаил Лисков - кмет на община Харманли, Момчил Неков – депутат от групата на социалистите и демократите в Европейския парламент, Десислава Йорданова и Елеонора Петрова, представители на националното ръководство на МО на БСП.

След интересния дебат по поставените теми Момчил Неков пое ангажимент да повдигне отново въпросите за сигурността на външните граници на ЕС и проблемите с бежанските лагери на вниманието на Европейския парламент.

Беше отчетено доброто взаимодействие на младежите с кмета на общината г-н Лисков, довело до възстановяването на здравната служба в едно от селата и сътрудничеството на общината с фонд ‘’Ин витро’’. Младежите с гордост съобщиха, че скоро ще се появи първото бебе по програмата в община Харманли.

Ден преди това, по случай 12-ия си рожден ден, младежки клуб ‘’Устрем’’ на БСП в град Харманли подари на съгражданите си нова маса за игра на тенис.