Чавдар Георгиев: Правителство на Борисов ще се запомни с огромен дълг, без стимул за икономиката и хората

Авг 04, 2015 ХАСКОВО Новини БСП 0 2247

Резултатите от това управление са катастрофални

Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Чавдар Георгиев направи кратък преглед на работата на Народното събрание до момента по време на пресконференция.Според него водената досега политика от правителството с ясно изразен десен характер е насочена единствено към това да се даде възможност публичните средства да се преразпределят в полза на частни интереси.“Резултатите от това управление са катастрофални, дългът е удвоен, без това да води до повишаване качеството на живот на хората, до стимулиране на икономиката”, категоричен бе Георгиев.

Само БСП постави въпроса за решаване на демографската криза

Той определи като хаос случващото се в сектор енергетика. „Няма перспективи за развитието на държавата, увеличава се броя на младите хора, които напускат страната ни”, коментира Чавдар Георгиев. Според него БСП е единствената партия, поставила на преден план решаването на проблема с демографската криза.

В отговор на журналистически въпрос относно референдума, народния представител посочи, че това е „шамар” за президента и ясно заяви, че има категорично решение на Конституционния съд по отношение на електронното гласуване. „Няма как да се конторлира автентичността на избирателя при гласуване през интернет и това крие огромен риск”, посочи още той.